Stacks Image 3013
Julia Cornet
Stacks Image 1290
Graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Julia Cornet, diëtist en vanaf oktober 2013 ben ik werkzaam bij Diëtistenpraktijk Katinka de Nennie.

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Den Haag. Tijdens mijn opleiding had ik al veel affiniteit met kinderen en greep ik elke gelegenheid aan om mezelf meer te verdiepen in dit onderwerp. Mijn wens was om ooit met kinderen te kunnen werken, door mijn werk bij Katinka de Nennie kwam deze wens snel uit.

In de praktijk krijg ik alle mogelijkheden om mij verder te specialiseren en te ontwikkelen in de kinderdiëtetiek. Met veel plezier en affiniteit voor kinderen begeleid ik de kinderen, maar ook de ouders, graag samen naar een juiste oplossing voor de problemen waar ze tegenaan lopen rondom eten en drinken.

Uw kind kan bij mij terecht voor de begeleiding bij overgewicht, ondergewicht, groeiachterstand, voedselovergevoeligheid, maag-darmproblemen, eetproblemen veroorzaakt door AD(H)D, autistisch spectrumstoornis, lichamelijke- of verstandelijke beperking.
Hiernaast zijn volwassenen ook van harte welkom. Volwassenen met bijvoorbeeld overgewicht, ondergewicht, diabetes mellitus, verhoogd cholesterol en hypertensie zijn bij mij op het juiste adres.

Ik ontvang kinderen, hun ouders en volwassenen op het spreekuur waar ik persoonlijke begeleiding bied en we samen werken naar een gezond eet-en leefpatroon.

Naast het geven van individuele begeleiding geef ik ook workshops, verzorg ik themabijeenkomsten en geef ik groepsbegeleiding aan o.a. kinderen met overgewicht.


Voor het maken van afspraken, meer informatie, vragen en opmerkingen moet u in eerste instantie contact opnemen met Katinka de Nennie, (kinder)diëtist
via T: 06-24767756 of via katinka@dietistdenennie.nl of via het contactformulier.

Ik ontvang u graag op mijn spreekuur!