Stacks Image 3013
Katinka de Nennie
Graag stel ik me even aan u voor. Ik ben Katinka de Nennie, kinderdiëtist.

In januari 2009 ben ik een zelfstandige praktijk kinderdiëtist gestart in Gouda. Vanaf juni 2010 is mijn praktijk uitgebreid met een aantal vestigingen in Zoetermeer.

Ik heb ruime werkervaring als diëtist. In 1998 ben ik mijn werkzaamheden gestart bij de thuiszorg, waarin ik veel ervaring en kennis heb opgedaan in zowel de begeleiding van volwassenen als van kinderen en hun ouders. Daarnaast geef ik ondersteuning op het gebied van voeding, diëten en de nieuwste richtlijnen omtrent voeding aan andere disciplines. Ook het opzetten en geven van voorlichtingsactiviteiten behoren tot mijn activiteiten.
Graag gebruik ik mijn ervaring, enthousiasme en liefde voor het vak in mijn eigen praktijk. Ik vind het prettig om op die manier meer tijd en aandacht aan mijn cliënten te kunnen besteden.

In de afgelopen jaren heb ik mijn specifieke deskundigheid gericht op voeding en diëten bij kinderen van 0 tot 18 jaar, zwangeren en voedselovergevoeligheid. Ik heb de HBO opleiding Voeding& Diëtetiek en post HBO opleiding Kindervoeding en Kinderdiëtetiek afgerond, evenals de post HBO Allergische en Niet-Allergische voedselovergevoeligheid. Ik heb zowel bij mijn werk bij de thuiszorg als nu in mijn eigen praktijk veel ervaring opgedaan. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen om up-to-date te blijven van de meeste recente ontwikkelingen binnen het vakgebied.
Mijn aanpak kenmerkt zich door persoonlijke begeleiding en aandacht. Toewijding en enthousiasme om samen met u en/of uw kind de begeleiding tot een goed resultaat te brengen.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Vanuit deze beroepsvereniging dient de diëtist zich te houden aan beroepscodes en gedragsregels. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor paramedici. Daarnaast ben ik als kinderdiëtist en coördinator lotgenotencontact aangesloten bij de Vereniging Nee-eten. Dit is een vereniging voor ouders van kinderen met chronische voedselweigering en sondevoeding.

Ook ben ik aangesloten bij het Netwerk Kinderdiëtisten. Tevens sta ik ingeschreven als Allergie-diëtist op www.allergieplatform.nl.

Stacks Image 1207
Stacks Image 1239
Stacks Image 1241
Stacks Image 1243